Palloiluetu

Palloilu OP-Arenalla

PREMIUM-asiakkuuden hankkimalla pääset hyödyntämään etujasi myös OP-Arenan tiloissa. Arenan puolella löytyy useampi pelikenttä, jonne pääset yhden tai useamman ystävän kanssa palloilemaan. Kenttiä voidaan käyttää sulkapalloon, sählyyn, koripalloon, lentopalloon tai vaikkapa futsaliin. Tarvittaessa välineitä kuten sulkapalloja ja -mailoja saa vuokrattua edulliseen hintaan OP-Arenan asiakaspalvelusta.

PREMIUM-asiakkaille kenttien kertavuorot tarjotaan nyt puoleen hintaan (-50 %). Maksu tapahtuu paikan päällä. Kahden PREMIUM-asiakkaan varatessa vuoron yhdessä saavat molemmat hyödynnettyä edun ja varattua pelivuoron veloituksetta. Sulkapallon kertavuoron pääset näppärästi varaamaan OP-Arenan varauskalenterista.

Muiden lajien varaus tapahtuu puhelimitse 050 599 9399. Lisätietoja lajivaihtoehdoista ja OP-Arenasta löydät täältä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun joko puhelimitse 050 599 9399 tai sähköpostilla myynti@op-arena.fi.

Varaathan pelivuorosi enintään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Seurue, jossa mukana on yksi PREMIUM-asiakas, pystyy varaamaan vuoroja viikkotasolla rajoittamattoman määrän. Mikäli seurueessa on kaksi tai useampi PREMIUM-asiakasta voidaan vuoroja varata enintään kerran viikossa. (Rajoitus ei koske sulkapalloa)