Tilaa EasyFit Rovaniemen 7 päivän treenipassi

Treenipassi

Saat käyttöösi Wellness-avaimen 7 päiväksi ilman sitoutumista. Voit kokeilla palveluitamme kokeilujakson ajan joka päivä. Käytössäsi sekä kuntosali, ryhmäliikunta kuin virtuaalitunnitkin. Kokeilujakso ei sido sinua asiakkuuteen. Saat treenipassin paluuviestinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli treenipassi ei jostain syystä tule perille, tarkista ettei se ohjaudu virheellisesti roskapostikansioon. Ongelmatapauksissa pyydämme sinua olemaan yhteydessä osoitteeseen rovaniemi@easyfit.fi.

Huomioithan, että 7 päivän treenipassi on tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Veloituksettoman treenipassin voi tilata enintään yhden kerran (1) 6 kk jakson aikana. Avainta noudettaessa tulee olla mukana kuvallinen, suomalainen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli olet alle 18-vuotias, tulee huoltajan olla mukana avainta noudettaessa. Vain yksi treenipassi per henkilö. Etu tulee lunastaa käyttöön keskuksen asiakaspalvelusta 7 päivän kuluessa vahvistusviestin saapumisesta.

Tilaamalla treenipassin hyväksyt, että EasyFit-keskus voi lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä keskuksen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista ja mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja EasyFit-toiminnan ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.