Asiakkaiden hyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkeää! Tästä syystä olemme nostaneet puhtauden ja hygienian uudelle tasolle, kun keskuksemme on tehty valokatalyysipinnoitus kaikille laitteille, välineille ja pinnoille!

Aktiivinen itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu pitää laitteet, välineet ja pinnat tartuntavapaina! Katalyysipinnoite tuhoaa viruksia, bakteereja, homeitiöitä ja muita haihtuvia orgaanisia yhdisteitä sekä poistaa epämiellyttäviä hajuja. Keskuksemme pinnoituksen on toteuttanut Suomalainen Nanoksi Finland Oy.

Nanoksin (https://nanoksi.com) katalyysipinnoite takaa korkean hygieniatason ja näin ollen torjuu erilaisten virusten ja tautien leviämistä. Yrityksen palveluja ovat käyttäneet mm. terveydenhoitoalan toimijat.

Monet virukset ja taudinaiheuttajat tarttuvat tyypillisesti myös pinnoilta. Katalyysipinnoite asennetaan ruiskuttamalla aine niille pinnoille, joihin yleisimmin kosketaan. Pinnoite pitää esimerkiksi oven kahvat, kaiteet ja muut bakteeripesäkkeet hygieenisempänä. Tällä voi olla merkittävä vaikutus esimerkiksi vallitsevan koronaepidemian torjumiseksi.

Keskuksessamme pinnoite on levitetty kaikkiin laitteisiin, välineisiin, tasoihin, ovenkahvoihin, ryhmäliikuntavälineisiin sekä wc- ja pukuhuonetiloihin.

Lisäksi valokatalyysi puhdistaa tehokkaasti ja turvallisesti sisäilmaa. Se hapettaa epämiellyttäviä hajuja aiheuttavia molekyylejä, jolloin ne tuhoutuvat. Pinnoite tuhoaa allergeenejä, ruoasta ja eläimistä aiheutuvia hajuja ja erilaisia ilmansaasteita. Ratkaisu tehoaa myös tupankansavuun ja mikrobeihin. Puhdistustyö tapahtuu ilman kemikaaleja ja on täysin vaaraton ihmisille ja ympäristölle.

Valokatalyysipinnoite työskentelee kellon ympäri puhdistaen pintoja, ilman taukoja, niin kauan kun se saa edes vähän valoa. Perinteinen desinfiointi toimii tasan niin kauan, kunnes aine on haihtunut pinnalta. Tunti desinfionnin jälkeen ja pintamateriaali on jo ruvennut keräämään taas mikrobeja pintaansa, vaikka huone olisi tyhjä, niin ilmavirran mukana mikrobit matkustavat uudelleen pinnalle. Valokatalyysipinnoitteen jatkuva desinfiointi vähentää merkittävästi tartuntojen leviämistä, ja asiakkaat sekä henkilökunta pysyvät terveempinä. Nanoksin tekemien valokatalyysipinnostusten toimivuus on vahvistettu tutkimuksella Tampereen yliopistossa.

Pinnoite on yksi täydentävä osa uudistettua puhtaanapitosuunnitelmaamme, jota kehitämme jatkuvasti alan huippuammattilaisten kanssa.

Henkilökuntamme puhdistaa laitteita entiseen tapaan ja toivomme myös asiakkaiden edelleen pyyhkäisevän laitteen oman treenin jälkeen, niin seuraavan treenaajan on mukavampi aloittaa oma treeninsä.