Aluehallintovirasto määrää Kymenlaakson liikunta-, harrastus- ja virkistystiloja suljettavaksi 20.1. alkaen kahden viikon ajaksi.

AVI:n tiedote:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 18.1.2022 päätöksen, jolla Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueen tietyt liikunta-, harrastus- ja virkistystilat määrätään suljettavaksi 20.1.-2.2.2022 väliseksi ajaksi. Alueen epidemiatilanne on tällä hetkellä erittäin vaikea terveydenhuollon kantokyvyn näkökulmasta, ja tilojen sulkeminen arvioidaan välttämättömäksi toimenpiteeksi, jotta epidemian nopeaa leviämistä voidaan torjua. Lain mukaan sulkupäätös voidaan tehdä enintään kahden viikon ajaksi kerrallaan.

Surullisena tiedotamme määräyksestä. Mielestämme keskuksemme toiminta on ollut hyvin asiallista ja koronan leviäminen kuntoilun vuoksi äärimmäisen vähäistä.  Joudumme kuitenkin tässä vaiheessa tyytymään päätökseen ja sulkemaan ovemme 20.1. alkaen 14 päivän ajaksi.

Sinun tukesi on elintärkeä

EasyFit, kuten kaikki muutkin alan toimijat ovat olleet tukalassa tilanteessa jo kahden vuoden ajan.
Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti.
Yhteinen keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneista kuukausista ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Sulun aikana tarjoamme erilaisia palveluja kuntoiluun kotona ja toivomme sinun tarttuvan mahdollisuuteen. Toivomme myös, että pysyt asiakkaanamme ja maksat palvelumaksusi sulun aikana.

Sulkuajan palvelut EasyFitin asiakkaille

  • Online treenit ja jumpat www.easyfit.fi sivuilla BASIC, PLUS ja SUPERIOR asiakkaille
  • Lainaamme välineet kotiharjoitteluun
  • Treenikaverit Facebook-yhteisön livelähetykset ja tallenteet TÄSTÄ
  • Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös keskuksen kiinnioloaikana kouvola@easyfit.fi

 

Olemme lähettäneet asiakkaillemme sähköpostitiedotteen 18.1.2022.
Jos et ole viestiä saanut, laita meille pyyntö välittää se sinulle kouvola@easyfit.fi