EasyFit Porvoo on suljettu 28.12.-10.1.

 

Valtioneuvosto on keskiviikkona 22.12.2021 antanut ohjeistuksen uusista rajoituksista koronavirusepidemian hallitsemiseksi. Voimassa oleva tartuntatautilaki antaa vi­ran­omai­sille toimivaltuuden sulkea yksityiset kuntosalit, mikäli se on välttämätöntä koronaepidemian ra­joittamiseksi. Aluehallintovirasto on nyt tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän pää­töksen myötä myös EasyFit Porvoo joutuu sulkemaan ovensa 28.12.2021-10.1.2022 väliseksi ajaksi.

 

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - sinun ei tarvitse tehdä mitään

Ensin kiitos siitä, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen EasyFit-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneista kuukausista ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Yrityksemme joutuu alkuvaiheessa vastaamaan itse kaikista kuluista myös koronasulun ajal­ta. Tietoa mahdollisesta korvauksesta sulkuajalta ei vielä ole. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, tulemme hyvittämään kuntosalin kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin, kun sulun lopullinen pituus selviää. 

Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sul­­kuajan päättymisen jälkeen.

 

Online-palvelut käytössäsi

 

Mikäli olet PLUS- tai SUPERIOR-asiakkaamme, kaikki online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntokeskuksen ovet ovat kiinni. Laajasta online-tuntivalikoimasta löydät tehotreenit ja jumppatunnit aina joogasta kahvakuulaan ja HIITeistä liikkuvuustreeneihin.

 

Jos sinulla on ongelmia Online palvelujen käyttöönotossa, ole meihin yhteydessä porvoo@easyfit.fi

 

Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja kattavan valikoiman treenitallenteita Treenikaverit- sivustolta.

Lainaamme sinulle kuntoiluvälineitä kotiharjoitteluun. 

Välinevalikoima:
- kahvakuula
- tanko ja kiekot (ohut tanko ja siihen sopivat kiekot)
- step lauta

Välineitä voi lainata henkilökunnan paikalla ollessa
Su 26.12.2021 klo 16.30-18.00
Ma 27.12.2021 klo 14.30-16.00 ja 17.15-19.00

 

 

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös kuntosalisi kiinnioloaikana. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on porvoo@easyfit.fi

 

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

 

Liikunnallisin terveisin,

 

EasyFit Porvoo

Henkilökunta

Anu Jaakkola/ Yrittäjä