Keskuksemme pinnat on käsitelty itsedesinfioivalla Nanoksi Fotonit® pinnoitteella.

Keskuksemme pinnat on käsitelty suomalaisella Nanoksi Fotonit® pinnoitteella ensimmäisen kerran kesäkuussa 2022 ja pinnoite on uusittu elokuussa 2023. Itsedesinfioiva Nanoksi Fotonit® pinnoite edistää keskuksemme hygieniatasoa ja turvallisuutta.

Nanoksi Fotonit® pinnoitteen myötä treenaat meillä siis ennenkaikkea turvallisemmin, mutta myös vaivattomammin, sillä pinnoitteen ansiosta ei kuntosalilaitteita tai -välineitä tarvitse enää desinfioida. Itse treenille jää nyt siis enemmän aikaa. 

Laitteista kannattaa kuitenkin yhä puhdistaa mahdolliset hikitahrat salilta löytyvillä pesuainepulloilla ja paperilla. 

 

Miten Nanoksi Fotonit® valokatalyysipinnoite toimii?

Nimensä mukaisesti menetelmä hyödyntää valoa, jonka avulla pinnoitus hävittää taudinaiheuttajia automaattisesti ympäri vuorokauden.

Reaktion saa aikaan titaanidioksidi (TiO2). Se on turvallinen ja myrkytön aine, jota käytetään muun muassa elintarviketeollisuudessa, maaleissa, hammastahnoissa, aurinkovoiteissa ja makeisissa.

Katalyysipinnoitus takaa korkean hygieniatason ja torjuu virusten ja tautien leviämistä. Monet virukset ja taudinaiheuttajat tarttuvat tyypillisesti myös pinnoilta.

Valokatalyysi on menetelmänä hyvin tutkittu ja tiedemaailmassa tunnettu. Nanoksin tekemänä palveluna sitä on hyödynnetty muun muassa sairaaloissa ja hoivakodeissa.

Fotonit® tuhoaa tutkitusti pinnoilta sairauksia aiheuttavat virukset ja bakteerit normaalissa huonevalaistuksessa 99,98 % varmuudella.

Nanoksi noudattaa kaikkia Euroopan Unionin sekä Kemikaaliviraston määräyksiä ja sääntöjä.

 

Pinnoituksen hyödyt:

• Ehkäisee tartuntatautien leviämistä.

• Parantaa hygieniatasoa, home ja mikrobit eivät tartu pinnoitteeseen.

• Ekologisuus; Vähentää siivouksessa käytettävien tarvikkeiden, kuten pesuaineiden ja paperin käyttötarvetta. Pinnoitteen asennuksen jälkeen kuntosalilaitteita ja -välineitä ei enää tarvitse puhdistaa.

• Suojaa pintoja ja pidentää niiden käyttöikää.

 

Nanoksi Fotonit® pinnoitteesta huolimatta pidäthän treenatessasi yhä huolen:

• perushygieniasta

• tulet reenaamaan vain terveenä

Mikäli sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää pinnoitteeseen liittyen, henkilökuntamme auttaa mielellään.

 

Turvallisempia treenihetkiä - helposti.