Sinä olet meille tärkeä!

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen EasyFit-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

EasyFit keskuksesi suljetaan 14 päiväksi

Eduskunta päätti uudesta tartuntatautilaista kuluvan vuoden helmikuussa. Uusi laki antaa vi­ran­omai­sille toimivaltuuden sulkea yksityiset kuntosalit, mikäli se on välttämätöntä koronaepidemian ra­joittamiseksi. Aluehallintovirasto on tä­nään tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän pää­töksen myötä myös sinun käyttämäsi EasyFit-keskus joutuu sulkemaan ovensa 1.–14.3.2021 väliseksi ajaksi.

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Uusi tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaamaan yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös seuraavien 14 päi­vän ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, hyvitämme sinulle myöhemmällä ajankohdalla sulkuajan 14 päivän laskutuksen. Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sekä toimintatavoista sulkuajan päättymisen jälkeen.

Käytössäsi ovat kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-palvelumme ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni.

Siirry Online-palveluihin

Näiden verkkosivuillamme olevien tuntien lisäksi löydät uusimmat live streaming lähetyksemme ja niihin liittyvät tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook-sivustolta.

Siirry ryhmäliikunta ja valmennus -ryhmään

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös kuntosalisi kiinnioloaikana. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on tapiola@easyfit.fi.

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

Liikunnallisin terveisin,

EasyFit Vuosaari
Juha Vingisaar
yrittäjä