7.10.2020 20:18

Hyvät asiakkaat!

Koronatilanne on aktivoitunut myös meidän alueellamme. Sosterin tiedotteen mukaan viime viikon aikana Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa. Määrällisesti kuusi uutta tartuntaa viikon aikana on paljon, mutta koska ne liittyvät selviin ja tiedettyihin tartuntaketjuihin, katsomme että tilanne on rauhallinen ja hallinnassa, johtajaylilääkäri Jaana Luukkonen Sosterista sanoo. (lähde www.sosteri.fi).

Meille EasyFitillä on tärkeää pitää asiakaistamme hyvää huolta myös aktivoituneen koronavirustilanteen aikana. Keskuksemme siisteys ja puhtaus on meille ollut aina ensisijaisen tärkeä asia, ja tähän olemme kiinnittäneet entistä enemmän huomiota nyt korona-aikana. Keskuksessamme tehdään säännöllisesti puhdistus- ja desinfiointitoimenpiteitä ja siisteydestä pidetään hyvää huolta. Tämän lisäksi on tärkeää, että jokainen asiakas muistaa myös itse huolehtia hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta. Keskuksessamme on tarjolla käsidesiä sekä puhdistusvälineet kuntosalilaitteiden ja muiden treenivälineiden puhdistukseen.  On tärkeä myös muistaa, että treenille tullaa vain täysin terveenä sekä muistaa pitää tarvittava turvaväli muihin treenaajiin! Ryhmäliikunnan kävijämäärät ovat edelleen rajoitettu ja paikat ryhmäliikuntasalissa on merkitty lattiaan tarroilla. Tällä toimenpiteellä pystymme varmistamaan riittävän turvavälin myös ryhmäliikunnassa.

Sosterin alueella on myös otettu käyttöön laajennettu maskisuositus. Haluamme pitää myös tästä näkökulmasta hyvää huolta asiakkaistamme ja henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja asiakaspalvelutilanteissa, joissa turvavälin pitäminen on vaikeaa. Suosittelemme myös asiakkaille kasvomaskin käyttöä tilanteissa, joissa turvavälin pitäminen voi olla vaikeaa, esimerkiksi pukuhuonetiloissa.

Edellisen viikon tartuntojen selvittelyssä on tullut myös esille, että positiivisen koronatuloksen antanut henkilö/henkilöt on käynyt keskuksessamme treenillä maanantaina 28.9. klo 18.30-20, tiistaina 29.9. klo 19 -20.30 ja keskiviikkona 30.9. klo 11.30-13.00. Näiden asiakaskäyntien jälkeen keskuksemme pinnat, laitteet ja välineet on puhdistettu ja desinfioitu useampia kertoja. Sosterin ohjeistuksen mukaan, näihin aikoihin treenillä olleita asiakkaita pyydetään seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin, jos infektioon viittaavia oireita esiintyy. Varsinaista altistumista kuitenkaan ei ole tapahtunut, sillä kyseinen henkilö/henkilöt ovat käyneet tekemässä omatoimisen treenin, eivätkä ole olleet lähikontaktissa muihin treenaajiin tai henkilökuntaan.

Koronatilanteeseen tulee suhtautua vakavasti ja viranomaisten suosituksia on syytä noudattaa. Sosterin alueella tilanne on kuitenkin rauhallinen ja hallinnassa, joten syytä paniikkiin ei ole. Harjoittelu liikuntakeskuksessamme on edelleen turvallista ja tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisesti palveluita kotoa käsin tapahtuvaan harjoitteluun.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!