MIND & BODY PÄIVÄ

Tervetuloa viettämään kaikille avointa ja veloituksetonta Mind & Body päivää lauantaina 4.3.2023.

 

Päivän aikataulu: 

11:00-11:45 Fascia, Katja Kalliokoski

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla tehdään aktiivisia venytyksiä faskialinjoja mukaillen, täsmävenytyksiä ja hierontaa faskiapallolla kehon kireimpiin alueisiin sekä harjoitetaan liikehallintaa.
 

11:45-12:30 Lempeä jooga, Miriam Tepora

Pysähdy hetkeksi ja hengitä, anna liikkeiden edetä rauhassa. Kuuntele kehoasi ja löydä oma tapasi tehdä harjoitus. Lempeä Jooga pysäyttää arjen ja antaa energiaa.
 

12:30-13:15 Pilates, Paula Sjöblom

Pilates-tunnilla pääset haastamaan keskivartalosi, vahvistamaan kehon syviä lihaksia ja parantamaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Pilateksen avulla huollat kehoasi ja vapautat kehon kireyksiä. Helpot ja tehokkaat hengityksen tahtiin tehtävät liikkeet sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille.

13:15-14:00 Hatha jooga, Minna Kärkkäinen

Hatha-jooga tarkoittaa periaatteessa kaikkea fyysistä joogaa eli joogamuotoja, joiden perustana on keho. Hathajoogaa käytetään myös kuvauksena fyysisesti lempeästä joogasta. Hathajooga-tunnilla tehdään siis fyysisesti voimakkaita liikkeitä, mutta lempeästi. Hathajooga on helppo tapa aloittaa ja tutustua joogaan.

14:00-14:45 Somatic stretching, Jenna Salo

Hyvä liikkuvuus on hallinnan lisäksi perusta kehon terveelle ja kestävälle toiminnalle ja luo edellytykset kestävälle suoritustekniikalle kaikissa liikunta- ja urheilulajeissa. Somatic Stretching- tunnit pohjautuvat liikkuvuusharjoitteluun hyödyntäen erilaisia venytystekniikoita ja pienvälineitä. Tunnilla tehdään sekä venyttäviä että stabiloivia liikkeitä eri alkuasennoissa. Menetelmässä on ominaista parantaa nivelten liikkuvuutta erilaisilla joustavilla ja pyörivillä liikkeillä omaa kehoa kuunnellen. Lisäksi ihmisen vapaa liikkumiskyky edellyttää tasapainon hallintaa, ja tunnit sisältävät aina myös tasapainoharjoitteita.

Somaattisella liikkuvuustunnilla harjoitellaan liikettä ja liikekokonaisuuksia vahvan läsnäolon, oman tuntemuksen ja hallinnan avulla. Tunnit saattavat sisältää myös pidempikestoisia hengitys- ja rentoutumisharjoituksia sekä liikkuvampia flow -osioita. Säännöllisesti harjoiteltuna kehon joustavuus paranee ja rentoutumisen myötä energiataso kohoaa.

Jokainen tunti ohjataan +35 asteen lämmössä.

Tuntien ajanvaraus spostilla pitajanmaki@easyfit.fi,
max 2 tuntia per asiakas.

Tervetuloa nauttimaan mahtavista tunneista ja lämmöstä!