TULOSSA ‼

Ryhmäliikunta EasyFitillä 4.10.2021 alkaen

 

RYHMÄLIIKUNTA

 

Maanantai

18.30 HIIT lihaskunto 30 min

19.10 JOOGA 60 min

 

Tiistai

18.30 BODYPUMP® 60 min

19.40 Sisäpyöräily 45 min

 

Keskiviikko

18.30 BODYPUMP® 60 min

19.40 Pilates 60 min

 

Torstai

18.30 Lihaskunto 60 min

 

BODYPUMP®
Maailman suosituin ryhmäliikuntatunti, Les Mills BODYPUMP®. 60 min tehokas treeni levytangon kanssa. Koko kehon treeni, jossa toistot kohtuullisella kuormalla tuottavat hämmästyttävän tuloksen. Muokkaa kehoasi ja kehitä kestovoimaa.

JOOGA
Pysähdy hetkeksi ja hengitä, anna liikkeiden edetä rauhassa. Kuuntele kehoasi ja löydä oma tapasi tehdä harjoitus. Lempeä jooga pysäyttää arjen ja antaa energiaa.

 

HIIT LIHASKUNTO
Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. 30 min tehotreeni, jossa sykkeet nostetaan mukavasti korkealle ja palautellaan lepojaksoilla normaalille tasolle.

PILATES
Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua.

SISÄPYÖRÄILY
Sisäpyöräily on hauskaa, tehokasta ja turvallista kestävyysharjoittelua. Sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin pyöräilijälle.

LIHASKUNTO
Lihaskuntotunnilla treenataan monipuolisesti koko kehoa. Lisäpainot ja välineet monipuolistavat harjoittelua. Lämmittely, lihaskuntoharjoittelu ja palauttava loppuverryttely.