Ensimmäisen kerran meidän keskuksen kohdalle on sattunut epäonnisesti mahdollinen altistuminen. Juttelimme pitkään Taysin infektiolääkärin kanssa, kuinka toimia tilanteessa ja miten infota asiasta. Hän ohjeisti meitä kertomaan asiakkaille mahdollisesta altistumisesta keskuksessa. Hän painotti, että ilmoitus riittää, eikä aiheuta kenellekään toimenpiteitä. Hän sanoi myös, ettei kenenkään ei tarvitse asettaa itseään omaehtoiseen karanteeniin. 

Ne henkilöt, jotka ovat altistuneet, ovat asetettu karanteeniin viranomaisen päätöksellä. Yrittäjät Liisa ja Sanni ovat altistuneet ja tästä syystä asetettu karanteeniin. Ensiviikon asiakaspalveluajoissa tulee olemaan poikkeuksia tästä johtuen. Jos sinulle herää kysymyksiä asiaan liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai somen kautta.

Olet mahdollisesti altistunut seuraavina päivinä ja kellonaikoina:

Ma 15.3 klo 13.00 - 19.00

Ti 16.3 klo 13.00 - 19.30

Ke 17.3 klo 14.00 - 18.30

Halutaan muistuttaa kaikkia 2 metrin turvaväleistä, käsien pesusta/desinfioinnista, maskien käytöstä pukuhuoneissa ja aulatilassa sekä treenin aikana ottakaa kanssa treenaajat huomioon. 

Nämä uutiset ovat näinä aikoina niitä kaikkein ei toivotumpia, mutta ne otetaan rohkeasti vastaan ja mennään niiden yli! <3