EasyFit Ideaparkiin on nyt tehty nanopinnoite-käsittely

Pinnoite tappaa kaikki bakteerit kuntosalin kosketuspinnoilta 99,99%:sesti ja sen teho kestää yli vuoden. Virusten leviämistä laitteiden kahvoista ja muilta kosketuspinnoilta ei siis enää tarvitse pelätä!

Tämä on kuntosalin henkilökunnan mielestä ihan simomagee juttu! Käsittelyn myötä treenaaminen kuntosalilla on huomattavasti turvallisempaa ja riski virusten leviämiselle vähenee merkittävästi.

 

Miten pinnoite toimii?

Valo aktivoi katalyysipinnoitteen. Pinnoite siis aktivoituu valon ja ilmassa olevan vesihöyryn avulla, jolloin muodostuu reaktiivisia happiyhdisteitä. Happiyhdisteet reagoivat pinnalla olevien mikrobien ja VOC-yhdisteiden kanssa ja hajottavat ne vedeksi ja hiilidioksidiksi.

 

Käsipyyhkeet jäävät käyttöön puhtaanapitoa ja hygieniaa varten

Itse bakteerien tappamiseen nämä ovat kuitenkin jatkossa tarpeettomia, sillä pinnoite tehoaa ja tappaa bakteerit valon avulla 24/7.

Salin alkupäästä voit jatkossakin napata pyyhkeen ja suihkepullon treenille mukaan laitteiden puhdistusta varten. 

 

Käsittelyn teki Nanoksi Oy 8.-9.1.2021 välisenä yönä.

Iso kiitos Nanoksille! Heidän joustavien työaikojen ansiosta emme joutuneet sulkemaan ovia asiakkailtamme käsittelyn ja pinnoitteen kuivumisen ajaksi, vaan tämä hoitui yöaikaan salin aukioloaikojen ulkopuolella.