6.9.2022 01:20

Nyt varataan talvi- ja kevätkauden tykytunnit ja tapahtumat!

  • Haluatteko panostaa tunnin viikossa hyvinvointiin omalla tavallanne yhdessä? Voimme räätälöidä juuri teidän toiveiden ja tarpeiden mukaisen ryhmäliikuntatunnin! Kysy tarjous!

 

  • TIIMI-Pienryhmävalmennuksen avulla peruskunto ja työkyky paranevat sekä ehkäiset sairauksia. Sijoitus terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin! Lisäksi liikunta ryhmässä on hauskaa ja motivoivaa. Tuloksia syntyy, kun puhalletaan yhteen hiileen! Personal Trainer laatii sovitun teeman mukaiset treenit (esim. kunnon kohotus, niskahartiakuntoutus, juoksu, toiminnallinen harjoittelu, ryhti, painonhallinta, kiinteytys, kehonmuokkaus, saliharjoittelu) ja ohjaa liikkumista, jotta tekniikat ovat turvallisia sekä tehokkaita. alk.79€/henkilö

 

  • Luennot, kehonkoostumusmittaukset ja kuntotestitapahtumat. Tule paikan päälle tai tilaa työpaikallesi! Voit yhdistää tapahtumiin myös kahvitusta, yhteistyökumppanimme ruokailua ja neuvotteluhuonetilaamme. Kysy tarjous!

 

Me liikutamme jo mm. MetsäGroupin, Kemin Taksipalvelun, OPKK:n, Maanmittauslaitoksen, Kemin Energian ja Talosema Korkiakosken henkilöstöä! Joko sinunkin tiimisi pistetään tikkiin?
 
Kysy lisää sähköpostitse!

Mira Piirainen – mira.piirainen@easyfit.fi
Marika Ylilahti –  marika.ylilahti@easyfit.fi