Vierailijapassi

Tilaa yhden kerran vierailijapassi

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme ja kuntoilemaan yhden kerran veloituksetta asiakaspalvelumme aukioloaikoina! Tilaa lähimmän EasyFit-keskuksesi vierailijapassi alla olevalla lomakkeella. Saat vierailijapassin paluuviestinä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli vierailijapassi ei jostain syystä tule perille, tarkista ettei se ohjaudu virheellisesti roskapostikansioon.

Vierailijapassin voi käyttää ainoastaan siinä EasyFit-keskuksessa, jonka läheisyydessä (max. 30 km) vierailijapassin tilaajan asunto tai työpaikka sijaitsee. Vain yksi vierailu per henkilö. Saapumisen ja poistumisen täytyy tapahtua asiakaspalvelun aukioloaikoina. Ei koske hotellin asiakkaita. Tarkistathan oman keskuksesi asiakaspalvelun aukioloajat netistä. Etu tulee lunastaa käyttöön keskuksen asiakaspalvelusta 7 päivän kuluessa vahvistusviestin saapumisesta.

Tilaamalla vierailijapassin hyväksyt, että EasyFit-keskus voi lähettää sinulle sähköpostia ja tekstiviestejä keskuksen ajankohtaisista asioista, tapahtumista, uusista palveluista ja mahdollisista tarjouksista. Käsittelemme asiakastietojasi huolellisesti, emmekä luovuta asiakastietoja EasyFit-toiminnan ulkopuoliseen käyttöön tai muihin erillisiin markkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa niin halutessasi.