Besökarpass

Beställ besökarpass för ett gratis besök

Välkommen att bekanta dig med våra gymtjänster och att träna en gång avgiftsfritt under tiden vår kundtjänst är öppen! Med nedanstående blankett kan du beställa ett besökarpass till närmaste EasyFit-center. Du får besökarpasset via returmeddelande till din e-postadress. Ifall du inte har fått besökarpasset bör du kontrollera om meddelandet har hamnat i skräppostmappen.

Besökarpasset kan endast användas på det EasyFit-centret som ligger i närheten (max. 30 km) av beställarens lägenhet eller arbetsplats. Endast ett besök per person. Besöket bör ske medan kundtjänsten är bemannad. Detta gäller inte hotellets gäster. Kundtjänstens öppettider finns på vår webbplats. Förmånen måste lösas in i kundtjänsten inom 7 dagar efter att du mottagit ditt besökarpass.

Genom att beställa ett besökarpass godkänner du att EasyFit skickar e-post och sms om centrets aktuella ärenden och evenemang, nya tjänster och eventuella erbjudanden. Vi hanterar dina kunduppgifter med omsorg och lämnar inte ut uppgifter till tredje part utanför EasyFits verksamhet eller till andra särskilda marknadsföringsändamål. Du har när som helst rätt att ångra ditt samtycke till marknadsföring.