Noora

Minulle liikunta on ollut vahvasti osa elämää AINA. Olen harrastanut jalkapalloa 6-vuotiaasta tähän päivään ja varmasti jossain muodossa hamaan tappiin asti. Jalkapallo luo raamit liikunnalle ja muut treenini suunnittelen jalkapallossa tarvittavia ominaisuuksia tukeviksi ja kehittäviksi.

Olen kokeillut potkupalloilun lomassa monenmoisia lajeja hiihdosta akrobatiaan. Maalla kasvaneena mulle tärkeä ja kiinteä osa viikottaisia liikuntatottumuksia on ulkoilu ja luontoliikunta. Rakastan pyöräilyä ja lenkkeilyä. Silloin saa aina ajatukset pois arjen hektisyydestä ja nautittua raitista ilmaa.

Salitreenauksen löysin 2013 ja se on tullut jäädäkseen osaksi liikuntatottumuksiani. Salilla treenauksessa tykkään sen monipuolisuudesta, vaihtelevuudesta ja vapaudesta suunnitella treenin juuri sellaiseksi, mitä oma kroppa ja mieli juuri sillä hetkellä kaipaa ja tarvitsee.

EasyFit toimii kotisalinani. EasyFitissä parasta on läheinen sijainti ja mahdollisuus matkata muihin kaupunkeihin ja silti päästä treenaamaan paikallisille EasyFit-saleille! Mulle tärkeitä asioita treenatessa on monipuoliset mahdollisuudet tehdä treeniä irtopainoilla ja kehonpainolla sekä tilaa treenata on riittämiin. Nämä asiat täyttyvät EasyFitillä heittämällä. On myös plussaa, että asiakkaiden toiveita kuunnellaan salia kehitettäessä. Iloiseksi yllätyksekseni toivomani boxi hyppytreeniä varten ilmestyi salille kuukaudessa toiveeni esittämisestä!

Mulle tärkeetä liikunnassa on sen tuottama hyvä fiilis, helppous, monipuolisuus ja mahdollisuus treenata yhdessä ystävien kanssa. Vaikuttajana haluaisinkin innostaa tekemään juuri sellaista liikuntaa, mikä just itsestä tuntuu hyvältä ja tuoda esille niitä mahdollisia vaihtoehtoja. Kaikille ei sovi perus salilla treenailu tai juoksu. Onneksi on olemassa niin paljon liikuntamuotoja, joista voi valita sen itselleen mieluisimman ja eniten hyvää mieltä tuottavan vaihtoehdon.

Mun henkilökohtainen tavoite on kehittää itseäni ketterämmäksi, räjähtävämmäksi ja monipuolisemmaksi liikkujaksi.  Katsotaan, miten naisen oikein käy!