EasyFit aikuinen ja lapsi asiakkuus

Haluatko treenata yhdessä oman 11–14-vuotiaan lapsesi kanssa? Solmi EasyFit AIKUINEN- JA LAPSI-asiakkuus!

EasyFit AIKUINEN- JA LAPSI-asiakkuus on tarkoitettu 11–14-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen huoltaja tekee asiakkuussopimuksen lapsen puolesta, ja lapsi voi harjoitella yhdessä huoltajan tai muun huoltajan valtuuttaman aikuisen kanssa ko. aikuisen vastuulla. Lapsi ei voi harjoitella EasyFit-keskuksessa omatoimisesti.

EasyFit AIKUINEN- JA LAPSI-asiakkuuden hinta on lapselle 50 % normaalin hinnaston mukaisista asiakkuushinnoista.

Lapsen kanssa treenaavalla huoltajalla tai huoltajan valtuuttamalla aikuisella tulee olla voimassaoleva EasyFitin asiakkuus tai muu EasyFit-keskuksen käyttöoikeuteen oikeuttava yhteistyösopimus.

EasyFit AIKUINEN- JA LAPSI-asiakkuus tulee solmia aina paikan päällä EasyFit-keskuksessa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Suosittelemme varaamaan lapselle ajan ilmaiseen pt-konsultaatioon EasyFit personal trainerin kanssa. Konsultaatiossa tarjotaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista liikuntasuunnitelmaa, joka tukee lapsen kasvua sekä kehittymistä. Lapsen huoltajan tulee osallistua lapsen kanssa konsultaatioon. Lapselle on mahdollista ostaa huoltajan päätöksellä personal training -valmennuskertoja liikuntaneuvonnan päätteeksi tai myöhemmin sen jälkeen.

Täytä alla oleva lomake ennakkoon ja tule lapsesi kanssa solmimaan asiakkuus EasyFit-keskukseen.

AIKUINEN- JA LAPSI-asiakkuus on irtisanottavissa 30 päivän irtisanomisajalla. Lapsen täyttäessä 15 vuotta asiakkuus jatkuu normaalihintaisena ja toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena.

Huoltajan tiedot

Lapsen tiedot