EasyFitin hinnasto muuttuu 1.10.2022

Me uskomme, että kuntoilun kuuluu olla helppoa ja edullista. Viimeiset 12 vuotta olemme tarjonneet Suomen hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia kuntokeskuspalveluita hintoja muuttamatta. Nyt joudumme kuitenkin kohonneiden kulujen vuoksi päivittämään (1.10.2022 alkaen) uusien asiakkaidemme kuukausihintoja.

HUOM! Kiitoksena nykyisille asiakkaille pidämme kaikkien ennen 1.10.2022 alkaneiden asiakkuuksien hinnat ennallaan. Myös online- sekä kertakäyntien hinnat pysyvät toistaiseksi ennallaan.

Uusien asiakkuuksien hinnat 1.10.2022 alkaen

Basic-asiakkuus
34,90 €/kk

Plus-asiakkuus
44,90 €/kk

Premium-asiakkuus
54,90 €/kk


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


Minkälainen uusi hinnastonne on?

Hintamuutos tulee voimaan kaikkiin uusiin asiakkuuksiimme 1.10.2022 alkaen. Basic-asiakkuuden hinta on jatkossa 34,90 €/kk, Plus-asiakkuuden 44,90 €/kk ja Premium-asiakkuuden 54,90 €/kk.  Vanhojen ja ennen 1.10.2022 alkaneiden asiakkuuksien hinnat eivät muutu. Online- ja kertakäyntihinnastomme pysyvät myös toistaiseksi ennallaan.


Haluan tuoda kaverin/puolison/perheenjäsenen mukaan salille. Voiko asiakkuuden saada vielä vanhalla hinnalla?

Kaikkien ennen 1.10.2022 alkavien asiakkuuksien hinnat pysyvät ennallaan. Mikäli tuot kaverisi/kumppanisi/perheenjäsenesi asiakkaaksi ennen lokakuuta, saa hän vielä vanhalla hinnalla jatkuvan asiakkuuden. Lahjoitamme nykyisille asiakkaillemme ilmaisen treenikuukauden jokaisesta suosittelun kautta alkavasta EasyFit-asiakkuudesta. Tutustu tarjoukseen täällä!


Miksi hinnat nousevat?

Olemme pitäneet hintamme ennallaan viimeiset 12 vuotta. Samaan aikaan kuntosalipalveluiden tarjoamisen kustannukset ovat kohonneet esimerkiksi vuokramenojen, sähkön hinnan nousujen sekä palkka- ja huoltokulujen takia. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme Suomen hinta-laatusuhteeltaan parhaat kuntokeskuspalvelut, minkä vuoksi joudumme vastaamaan nouseviin kustannuksiin hinnankorotuksilla.


Milloin hinnanmuutos tapahtuu?

Hinnastomme päivittyy 1.10.2022, jonka jälkeen kaikki uudet asiakkuudet ovat uuden hinnaston mukaisia. Voimassa olevat (nykyiset asiakkuudet) pysyvät jatkossakin hinnaltaan entisellään ja muutos ei edellytä nykyisiltä asiakkailtamme mitään toimenpiteitä.


Nousevatko vanhojen asiakkuuksien hinnat jossakin vaiheessa?

Vanhojen ja ennen lokakuuta 2022 solmittujen asiakkuuksien hinnat pysyvät entisellään. Tarkastelemme hintoja säännöllisesti, ja tulemme jatkossakin viestimään niihin liittyvistä muutoksista avoimesti ja ajoissa.


Miten hintamuutos vaikuttaa kertakäynti- tai online-asiointiin?

Kertakäyntien ja online-asioinnin hinnat pysyvät myös toistaiseksi ennallaan.


Minulla on E-laskutussopimus voimassa verkkopankissani, tarvitseeko minun tehdä siihen muutoksia?

Nykyisten asiakkuuksien hinnat pysyvät ennallaan ja eivät edellytä mitään muutoksia. Yleisesti e-laskutus-sopimuksissa muuttuvat summat eivät aiheuta ongelmia, mikäli sinulla ei ole asetettu automaattisesti veloitettaville summille tiukkoja turvarajoja.


Keneltä voin kysyä asiasta lisää?

Kaikista hintoihin, asiakkuuteen ja treenaamiseen liittyvistä asioista voit olla milloin tahansa yhteydessä omaan EasyFit-keskukseesi. Keskustemme yhteystiedot löydät täältä.