EasyFits prislista ändras 1.10.2022

Vi tror att motion ska vara lätt och förmånligt. Under de senaste 12 åren har vi erbjudit Finlands bästa motionscentertjänster till det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet utan att ha ändrat våra priser. Men pga ökade kostnader måste vi nu uppdatera (fr.o.m. 1.10.2022) månadspriserna för våra nya medlemmar.

OBS! Som tack till våra nuvarande medlemmar kommer vi att hålla priserna oförändrade för alla medlemskap som börjat före 1.10.2022.

Priser för nya medlemskap fr.o.m. 1.10.2022

Basic-medlemskap
34,90 €/mån.

Plus-medlemskap
44,90 €/mån.

Premium-medlemskap
54,90 €/mån.


VANLIGA FRÅGOR


Hurudan är er nya prislista?

Prisändrigen träder i kraft för alla våra nya medlemskap fr.o.m. 1.10.2022. I fortsättningen kommer priset för Basic-medlemskap att vara 34,90 €/mån., Plus-medlemskap 44,90 €/mån. och Premium-medlemskap 54,90 €/mån. Priserna för gamla medlemskap och de som börjat före 1.10.2022 ändras inte. Online- och engångsprislistorna hålls oförändrade tills vidare.


Jag vill ta med en kompis/partner/familjemedlem till gymmet. Kan man fortfarande få medlemskapet till det gamla priset?

Priserna för alla medlemskap som börjar före 1.10.2022 hålls oförändrade. Tar du med din kompis/partner/familjemedlem som medlem före oktober, får hen fortfarande medlemskapet till det gamla priset. Vi donerar en gratis träningsmånad åt alla våra nuvarande medlemmar för EasyFit-medlemskap som börjar via en rekommendation. Bekanta dig med erbjudandet här!


Varför stiger priserna?

Vi har hållit våra priser oförändrade de senaste 12 år. Samtidigt har kostnaderna för att erbjuda gymtjänster ökat pga t.ex. hyreskostnader, höjningar av elpriser samt löne- och underhållskostnader. Vi vill fortsätta att erbjuda våra medlemmar Finlands bästa motionscentertjänster till det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet, varför vi måste svara på stigande kostnader med prishöjningar.


När sker prisändringen?

Vår prislista uppdateras 1.10.2022, varefter alla nya medlemskap kommer att följa den nya prislistan. De medlemskap som är i kraft (nuvarande medlemskap) fortsätter till samma pris och ändringen förutsätter inga åtgärder av våra nuvarande medlemmar.


Kommer priserna för gamla medlemskap att stiga i något skede?

Priserna för gamla medlemskap och de som tecknats före oktober 2022 kommer att förbli oförändrade. Vi granskar priserna regelbundet och kommer även i fortsättningen att kommunicera om ändringar öppet och i god tid.


Hur påverkar prisändringen engångs- eller online-tjänster?

Priserna för engångs- och online-tjänsterna förblir tills vidare oförändrade.


Jag har ett e-faktureringsavtal i kraft i min nätbank, behöver jag göra ändringar till den?

Priserna för nuvarande medlemskap förblir oförändrade och förutsätter inga förändringar. Generellt sett orsakar ändringar i summor inte problem i e-faktureringsavtal, ifall du inte har satt in strikta säkerhetsgränser för automatiskt debiterade summor.


Vem kan jag fråga mer om?

Gällande alla ärenden som rör priser, medlemskap och träning kan du när som helst vara i kontakt med ditt egna EasyFit-center. Kontaktuppgifter för våra center hittar du här.