Valmentajaksi EasyFitille?

helposti

Hae nyt valmentajaksi EasyFit-kuntokeskusketjuun!

  tarjoamme kilpailukykyisen palkkiomallin
  saat käyttöösi huippupuitteet yksilö- ja pienryhmävalmennukseen
  rakennat oman asiakaskunnan hyödyntäen laajaa asiakasrekisteriämme 
  saat kattavan myyntikoulutuksen veloituksetta
  kehität substanssiosaamistasi NHA:n koulutuspalvelujen avulla
  rakennat juuri itsellesi sopivat valmennusaikataulut yrittäjän vapaudella
  työpisteesi voit valita aina Rovaniemeltä Helsinkiin
 

Usein kysyttyä

Työkalut menestykseen

Saat valmiin, potentiaalisen asiakaskunnan ja työkalut onnistumiseen. Tarjoamme käyttöösi monipuoliset tilat ja laadukkaan Technogym-laitteiston. Jos valmennuskalenterissasi on tilaa, voit kontaktoida potentiaalisia asiakkaita itsenäisesti asiakasrekisteriämme hyödyntäen.
 
Syötämme sinulle asiakkaita myös asiakaspolun kautta! Jokaiselle uudelle EasyFit-asiakkaalle kuuluu liikuntaneuvonta valmentajan kanssa. Juttelet uuden asiakkaan kanssa hänen tarpeistaan ja tavoitteestaan ja saat mahdollisuuden myydä osaamistasi suoraan kahdenkeskeisessä keskustelussa.

Palkkiomalli

EasyFitin valmentajana toimit itsenäisenä ammatinharjoittajana. Et maksa erillistä käyttömaksua tai lisenssiä, vaan pienen osuuden tuloistasi. Pääset siis aloittamaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkomaksuja. Tarjoamme runsaasti ilmaisia koulutuksia, joista hyödyt niin vasta-aloittaneena, kuin kokeneempanakin.

Markkinointituki

Valmennuspalvelut ovat tärkeä osa EasyFitin asiakaspitoa ja asiakastyytyväisyyttä. Markkinoinnin vuosikellossa on kolme vuosittaista valmennuskampanjaa, joiden lisäksi keskus ja valmentajat voivat markkinoida valmennuspalveluita muinakin aikoina. Ketjun toimesta markkinoimme valmennuspalveluita tehokkaasti uutiskirjeitse, ja tuotamme markkinointiin someaineistot ja julisteet.

Koulutukset  & Tapahtumat

Arvostamme koulutusta ja tarjoammekin sitä säännöllisesti. Järjestämme valmentajille erilaisia tapahtumia, joihin sisältyy koulutusta ja palkitsemista kovasta työstä. Tarjoamme valmentajille lisäksi ilmaista valmennusosaamiskoulutusta (yhteistyössä NHA:n kanssa) ja myyntikoulutusta kokeneiden myyntikouluttajien kanssa. Ketjun valmennuspäällikkö, Jouni Bergdahl, toimii valmennuskoulutuksen järjestäjänä ja valmentajien mentorina.

Lisäansiot keskuksessa

Valmentajauran alkutaipaleella voit hankkia lisäansioita tekemällä toitä keskuksen asiakaspalvelussa, vetämällä ryhmäliikuntatunteja tai pienryhmäkursseja.

Urapolku

Meillä saat kasvaa. Moni nykyinen EasyFit-yrittäjä on aloittanut uransa valmentajana keskuksessa. Jos paukut riittävät, voit valmentajuuden ja yrittäjyyden lisäksi treenata myös vaikka maailman vahvimmaksi, kuten meidän Jatta.

Ilmainen harjoitusohjelmasovellus

Elokuussa 2022 otimme pilottikäyttöön suomalaisen SykeTriben harjoitusohjelmasovelluksen ketjun omissa keskuksissa. Onnistuneen kokeilujakson myötä otamme sovelluksen käyttöön kaikissa EasyFit-keskuksissa. Keskus hoitaa keskuskohtaisen lisenssimaksun, valmentajalle käyttö on ilmaista. Moderni ja helppokäyttöinen sovellus helpottaa työntekoa ja motivoi asiakkaita harjoitteluun!

Täytä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä!

jouni bergdahl

Jouni Bergdahl

Valmennuspäällikkö

jouni.bergdahl@easyfit.fi
0400 613 745

EasyFit on suomalainen kuntosaliketju, jossa saat edullisesti kaikki kuntoiluun tarvitsemasi palvelut. Keskuksissamme tuoksuu hyvältä, treenaukseen saa apua, laitteet pidetään kunnossa, personal trainerit osaavat hommansa, salille pääsee aina ja virtuaalitunnit järjestyvät helposti, kun sinulle sopii. Eli miten aloitat kuntoilun? Helposti.