Niina

Haluan näyttää että nelikymppinenkin voi olla kova treenaamaan, oppimaan uutta. Elämä ei lopu tässä iässä eikä vielä pitkään aikaan.

Minun haasteenani on paino, jota olen pudottanut nyt 35 kg pois. Ja edelleen putoaa. Treenaamiseen haasteita tuo vasemman puolen niska- ja käsikipu. En ole halunnut jäädä paikalleni ruikuttamaan, vaan keksin keinoja tehdä asiat toisella tavalla.

Liikunta on minulle tärkeää, jotta voi hyvin ja kunto pysyy yllä ja kehittyy. Rakastan tunnetta liikunnan jälkeen ja nautin siitä, kun salitreeni saa lihakset kipeäksi. Silloin tuntee, että on tehnyt kunnon treenin.

Nokian EasyFit on tosi lämminhenkinen ja kiva paikka. Aina on tilaa treenata vaikka väkeä olisi paljonkin. Erityisesti tykkään verryttelysalista, jossa saan rauhassa harrastaa kehonhuoltoa.

Omat suosikkitreenini ovat venyttely ja jalkatreenit. Olen aloitellut nyt myös juoksuharrastusta ja tykkään siitä tosi paljon.

Haluaisin rohkaista kaikkia kokeilemaan kuntosalia. Jos et uskalla mennä yksin uuteen paikkaan, niin aina voi kysyä vaikka kaveria mukaan. Myös PT-palvelut ovat hintansa väärti. Salilla oppii kyllä tekemään, kunhan vain antaa armoa itselleen ja ymmärtää, että kaikki me ollaan joskus siellä oltu ekaa kertaa. Ja käsitys, jonka mukaan kaikki tuijottavat isompikokoisia ihmisiä siellä, on ihan höpöhöpöä. Olen ollut salilla yli satakiloisena ja kukaan ei ikinä ole tuijottanut. Ne ajatukset ovat vain mörköjä oman pään sisällä.