Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Muut

Live

Les Mills BODYATTACK on 45 minuutin intensiivinen treeni, joka yhdistää atleettiset aerobiset liikkeet voimaa ja kestävyyttä kehittäviin harjoituksiin.

Live

Tunnilla kehitetään keskivartaloa ja ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Tehokkaat vatsa- ja selkälihasten liikkeet parantavat ryhtiä, kehonhallintaa ja...

Virtuaali

Puolen tunnin tehotreeni. Intensiivinen harjoitus, jossa kuormitetaan koko kehoa

Live

Hauska, sykettä kohottava tunti, joka koostuu aerobicin perusaskelista.

Live

Kehonpaino-HIIT on tehokas treeni jossa voimakestävyysominaisuudet pääsevät koetukselle ja rasva palaa takuuvarmasti

Live

Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen treenataan tehokkaasti keskivartalon lihaksia. Parantaa ryhtiä ja vahvistaa keskivartaloa. Lopussa venyttely. Tunnin kesto 30 min, sopii kaikille.

Monipuolinen harjoituskokonaisuus omaa kehonpainoa vastuksena käyttäen. Tunti sisältää vetreyttävän alkulämmittelyn, kiertoharjoituksen, sekä taito-osion, jossa pääset haastamaan kehonhallintaasi.

TerveSelkä -tunnilla vahvistetaan niskan ja selän alueen lihaksia sekä keskivartalon tärkeitä tukilihaksia erilaisilla lihaskuntoliikkeillä.

Kevyempi lihaskuntoa elvyttävä täsmätreeni toimistotyöntekijöille tai hartiarenkaan jäykkyydestä kärsiville. Tunnin aikana käytettään eri välineitä ja oman kehon painoa.

Äitinä sanoi tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa otetaan huomioon synnytyksen palauttaminen ja tunnetuin lantionpohjalihasten harjoittamine...