Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Cardio

Cardiotunnit kehittävät erityisesti hapenkuljetuselimistön kuntoa. Vauhdikkailla cardiotunneilla kulutetaan paljon energiaa ja poltetaan rasvaa.

Virtuaali

Tällä yksinkertaisella ja hauskalla tunnilla askelletaan steppilaudalle, jonka korkeuden voit säätää itsellesi sopivaksi.

Virtuaali

GroupBEAT on uusi ja mullistava tapa tehdä virtuaalimaailmassa ryhmäliikunnataharjoittelua.

Live

CARDIO & STRENTH on meidän hauska uutuustunti jossa hiki lentää! Tunnin alkuosa koostuu sykkeen kohotuksista hauskojen ja tehokkaiden askelsarjojen avulla.

Virtuaali

GRIT CARDIO on kehitetty polttamaan kaloreita sekä tehostamaan urheilullista kyvykkyyttä ja tehokkuutta hyvin nopeasti.

Virtuaali

GRIT STRENGTH on intensiivinen tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki musiikin kanssa.

Virtuaali

GRIT PLYO on plyometrinen harjoitus (kimmoisuusharjoitus), joka panee lihakset koetukselle hyppyjen, punnerruksien, juoksupyrähdysten ja kyykkäysten voimalla.

Virtuaali

Les Millsin GRIT® koostuu kolmesta erilaisesta tehokkaasta intervallitreenistä. GRIT harjoituksissa poltetaan rasvaa, kasvatetaan lihasmassaa tehokkaasti ja kehitetään aerobista kuntoa.

Live

Hauska ja tehokas Step -tunti, jossa keho herätellään ja nostetaan hiki pintaan helpoilla step -sarjoilla mukaansatempaavan musiikin tahtiin.

Live

Vauhdikas intervallityyppinen tunti, jossa askellusosuudet ja lihaskuntotreenit vuorottelevat. Tunnin lopussa venyttely.

Live

Kasari- ja ysärimeininki on taas täällä! Puolen tunnin askellustunti, joka perustuu vanhaan kunnon aerobic-liikkeisiin

Live

Paluu 1990-luvulle aerobicin pyörteisiin. Ysäri- ja kasarifiilis valtaavat salin. Koe taas greipit ja jalkojen pumppaukset, peppua muotoilevat lihaskuntoliikkeet ja helpot askelkuviot huumorimielellä.

Live

Tehokas Step -tunti, joka sisältää askellusta sekä lihaskunto-osioita. Tämä ihanan energinen perustunti sopii sinulle, joka kaipaat yksinkertaista, mutta kehoa muokkaavaa treeniä.