Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Spinning

Spinning eli sisäpyöräily on erinomainen tapa kehittää omaa kuntoa. Tunnit vaihtelevat rauhallisesta peruskestävyysharjoittelusta vaativiin HIIT-tunteihin.

Live

Sisäpyöräily 30min on kaikentasoisille sisäpyöräilijöille! Tunnilla nostatetaan sykettä ja saadaan hiki pintaan. Jos olet aloittelija, sisäpyöräily...

Live

Aerobista suorituskykyä kehittävä kestävyysharjoitus, joka koostuu alkulämmittelyn jälkeen vaihtelevista työ- ja palautusosioista.

Live

Sisäpyöräily on hauskaa, tehokasta ja turvallista kestävyysharjoittelua. Sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen.

Live

GROUPBEAT RACE Tervetuloa Ranskan ympäriajolle! Intensiivinen, raskas ja kova tunti pakottaa sinut kuuntelemaan omaa kehoasi.

Virtuaali

High Intensity Interval Training (HIIT) -sisäpyöräilyharjoituksessa vuorottelevat raskaat työjaksot ja palautus.

Virtuaali

Les Mills -tunti. Intervallityyppinen sisäpyöräilytunti, joka tarjoaa mahdollisuuden kuntosi rajojen testaamiseen menevän musiikin tahdissa.

Live

Vaihtelevaa ja tehokasta sisäpyöräilyä. Kehittää hapenottokykyä ja parantaa aerobista kuntoa. Sopii kaikille.

Virtuaali

IISEE AERO on 45 minuutin sisäpyöräilytunti. IISEE AERO on IISEE LIME-tuntia hieman raskaampi tunti, jolla kehität kuntoasi.

Virtuaali

IISEE-sisäpyöräilytunnilla näet harjoituksen aikana virtuaaliscreenillä mm. sen hetkisen tavoitetehon, treenin kulun ja jäljellä olevan treeniajan.

Live

Tunnilla käytetään Polar CLUB-konseptia, joka mahdollistaa sykkeen reaaliaikaisen tarkkailun. Sykeprosentti lasketaan henkilökohtaisesta maksimisykkeestä ja heijastetaan valkokankaalle.