Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Tampere - Keskusta Käristys 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Karista kiloja ja löydä liikkumisen ilo! Ryhmässä treenataan hyvällä fiiliksellä monipuolisesti koko kroppaa haastaen. Perinteisen kuntosalitreenin lisäksi tehdään myös kiertoharjoittelua sekä HIIT-treenejä. Ryhmä ei edellytä aiempaa kuntosalikokemusta.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Tampere - Keskusta Muokkaus 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Treenaa tehokkaasti ja monipuolisesti lihasvoimaa sekä kiinteytä kehoa. Ryhmässä pääset kokeilemaan myös vapailla painoilla treenaamista aina tiettyyn lihasryhmään keskittyen. Ryhmä ei edellytä aiempaa kuntosalikokemusta.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Tampere - Keskusta Starttikurssi 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Ryhmässä tutustutaan kuntosalin laitteisiin sekä vapaisiin painoihin ohjatusti. Opit oikeat ja turvalliset tekniikat sekä tiedät minkälaisilla painoilla sinun olisi hyvä treenata. Ryhmä sisältää 4 ohjattua treeniä. Kesto 4 viikkoa.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Tampere - Keskusta Voima 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Ryhmässä kasvatetaan maksimivoimaa sekä kehitetään teknistä osaamista takakyykyssä, penkkipunnerruksessa sekä maastavedossa. Ryhmässä pääset myös testaamaan maksiminostosi turvallisesti ohjauksessa. Tämä ryhmä edellyttää jo hieman kokemusta levytangolla treenaamisesta.

Hinta 79€ treenit tai 99€ / kk treenit+harjoitusohjelma.

Blogi