Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallisessa harjoittelussa laitetaan koko keho monipuolisesti töihin. Tunnit kehittävät lihaskuntoa, koordinaatiota, tasapainoa ja haastavat erityisesti keskivartalon lihaksia.

Live

Tiukka tehotreeni, joka haastaa sekä kroppaa että päätä.

Live

As Many Rounds As Possible - mahdollisimman monta kierrosta annetussa ajassa.

Live

Kehoa huoltava 30 minuutin venyttelytunti, jossa keskitytään lisäämään liikkuvuutta ja vähentämään kireyttä niissä lihaksissa, jotka ovat taipuvaisia kireyteen.

Live

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, jossa vahvistetaan lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota sekä kehonhallintaa. Tunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista ja lyhyestä venyttelystä.

Live

Toiminnallista treeniä ulkona! Monipuolinen harjoittelu oman kehon vastusta ja eri välineitä apuna käyttäen. Parantaa lihaskuntoa ja hapenottokykyä.

Live

Monipuolinen kiertoharjoittelu koko vartalolle. Bootcamp kehittää kestävyyttä sekä lihaskuntoa, apuvälineinä käytetään vaihtelevasti kahvakuulaa sekä käsipainoja.

Live

Tehokkaat juoksutreenit Kokkolan Roskarukalla. Peruskuntoa kohottava tunti, joka sopii ihan kaikille, koska jokainen tekee treenin oman kunnon mukaan.

Live

Fitness Pilates yhdistää pilatesta ja lihaskuntoliikkeitä. Tunneilla keskitytään erityisesti keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen ja lisäksi tehdään tasapainoa sekä selkärangan hyvinvointia parantavia liikkeitä.

Live

Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa. Sen avulla pystyt tehokkaasti parantamaan ryhtiä, hengitystä ja keskivartalon syviä lihaksia.

Live

Prime ACTION tunneilla harjoitetaan kokonaisvaltaisesti koko kehoa. Treeni soveltuu kaiken kuntoisille treenaajille.

Live

(Functional Intensive Training) FIT-harjoittelu haastaa koko kehon kineettisen ketjun ja rakentaa voimaa, ketteryyttä, kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä.