Valmennus

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Palvelutarjontaamme sisältyy Personal training ja pienryhmävalmennus. Lisäksi keskuksissamme järjestetään säännöllisesti erilaisia liikunta-aiheisia kursseja.

Jos kaipaat apua alkuun tai yksilöllisen treenisuunnitelman, voit varata ajan ilmaiseen pt-konsultaatioon, jossa valmentaja käy kanssasi läpi lähtötilannettasi, tavoitteitasi, mahdollisia kiputiloja ja liikerajoitteita ja tarjoaa valmennuspalveluratkaisuja tavoitteessi saavuttamiseksi. 

  • yksilövalmennus

    Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla..

  • kuntotestaus
    EasyFit-keskuksissa voit testata oman kuntosi. Säännöllinen kuntotestaus antaa tärkeää tietoa omasta kuntotasosta ja kehityksestä. Useimmissa EasyFit..
  • työhyvinvointi
    EasyFit-keskukset tarjoavat monipuolisia hyvinvointikokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille. Kuntokeskuksen asiakkuuden lisäksi voit pyytää..
Personal Trainer
Blogi