Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Tampere - Koivistonkylä KUNTOSALILLE! - Uusi harrastus uudeksi vuodeksi 79,00 € Kyllä toggle

Ryhmä on juuri sinulle, joka olet aloittamassa kuntosaliharjoittelua tai viime kuntosalitreenistä on pidempi aika. Valmennuksen aikana opetellaan käyttämään kuntosalilaitteita ja vapaita painoja sekä opit laitteiden oikeat säädöt, oikeat tekniikat sekä miten harjoitella tehokkaasti.

Ohjatut treenit saat itsellesi talteen, jolloin sinulla on helpompi jatkaa harjoittelua myös pienryhmän jälkeen.

Lisätiedot:

- Keskiviikkoisin 13.1.2021 alkaen klo 17.30 - 18.30

- Kesto 3kk, yhteensä 12 tapaamista

- Hinta 79€ / kk / hlö (yht. 237€)

- Max 6 osallistujaa

- Ei vaadi Easyfit Koivistonkylän jäsenyyttä, maksutapana käy myös liikuntaedut

- Valmentajana PT Maiju Hekkala

- Lisätiedot maiju.hekkala@easyfit.fi tai 0405108473

- Ilmoittautuminen sähköpostitse tai lomakkeella

Tampere - Koivistonkylä Lihasmassatalkoot 79,00 € Kyllä toggle

Kaitsun Lihasmassatalkoot -ryhmä palaa taas tammikuussa! Pienryhmässä optimoidaan lihasmassan kehitys harjoitusohjelmien, treenien intensiteettien, liikevariaatioiden, lihasryhmäpainotuksien sekä ruokavalioiden optimoinnin kautta.

Lihasmassan kasvattaminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kovaa työtä sekä tietotaitoa. Täällä saat ohjeet, joita noudattaa sekä ryhmän tuen, mikä jeesaa matkallasi kohti kovempaa kuntoa!

Ryhmä sopii hyvin myös rasvan polttajille, sillä tehokkaasti toteutettu voimaharjoittelu auttaa säilyttämään lihasmassaa kalorivajeella. Näissä talkoissa ruvetaan treenaamaan kunnolla heti ensimmäisestä viikosta alkaen!

Lisätiedot:

- Tiistaisin 19.1.2021 alkaen klo 18-19

- Ryhmän kesto 3kk, yhteensä 12 tapaamista

- Hinta 79€ / kk / hlö (yht. 237€)

- Max 5 osallistujaa

- Sisältää harjoitusohjelmat sekä liikevideot ohjelmien liikkeisiin

- Ei vaadi Easyfit Koivistonkylän jäsenyyttä, maksutapana käy myös liikuntaedut

- Valmentajana PT Kai Virtanen

- Lisätiedot kai.virtanen@easyfit.fi

- Ilmoittautuminen sähköpostitse tai lomakkeella

Tampere - Koivistonkylä Voima- ja tekniikkaryhmä 79,00 € Kyllä toggle

Nyt se vihdoin jatkuu! Tämä poppoo sopii sekä miehille että naisille, keskitasoisille ja kokeneemmille, nuoremmille ja vanhemmille! Ryhmässä harjoitellaan nostotekniikoita kuntoon ja kehitetään suorituskykyäsi paremmaksi teknisen osaamisen, voiman, lihasmassan, ja liikkuvuuden lisääntymisen myötä. Jos sinulla on tavoite kehittyä salilla paremmaksi treenaajaksi, saada lisää tietotaitoa tai kehittää fysiikkaasi, tässä on hyvä tilaisuus antaa treenimatkaasi potkua, jota se kipeästi tarvitsee.

Ota askel kehitykseen!

Ensimmäinen kuukausi sisältää tekniikkakouluja, joissa pyritään löytämään sinulle hyvät perustekniikat etenkin kyykkäämiseen, maastavetämiseen sekä penkki- ja pystypunnertamiseen. Aina pelkästään näiden isojen moninivelliikkeiden tekeminen ei riitä siihen, että kehityt optimaalisesti vaan tarvitaan myös toimivia apuliikkeitä ja niiden lihasryhmien huomioimista, jotka eivät rasitu kunnolla vain kyykkäämällä tai punnertamalla. Ja taas päinvastoin pelkästään eristävien liikkeiden tekeminen ja isojen liikkeiden tekemättä jättäminen ei monesti riitä monipuoliseen kehittymiseen.

Toisesta kuukaudesta lähtien aloitetaan noudattamaan yhteistä harjoitusohjelmistoa, jossa noudatetaan kehittävän voimaharjoittelun periaatteita, progressiota sekä nousujohteisuutta, jotta pystyt kehittymään kovempaan kuntoon.

Lisätiedot:

- Torstaisin 21.1.2021 alkaen klo 18-19

- Ryhmän kesto 3kk, yhteensä 12 kertaa

- Hinta 79€ / kk / hlö (yht. 237€)

- Max 5 osallistujaa

- Sisältää harjoitusohjelmat

- Ei vaadi Easyfit Koivistonkylän jäsenyyttä, maksutapana käy myös liikuntaedut

- Valmentajana PT Kai Virtanen

- Lisätiedot kai.virtanen@easyfit.fi

- Ilmoittautuminen sähköpostitse tai lomakkeella

Blogi