Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Tampere - Koivistonkylä Fat Burn 89,00 € Kyllä toggle

Haluatko sinä polttaa maksimaalisesti rasvaa? FAT BURN- pienryhmävalmennus keskittyy juurikin maksimaaliseen rasvanpolttoon! Treenaamme kuntosalin puolella pienryhmässä lyhyillä palautuksilla. FAT BURN treenit koostuvat pääosin perusliikkeistä, ei hifistelyä tai erikoistekniikoita. Valmentajan sekä ryhmän tsemppi auttavat sinut ylittämään itsesi! 

Kehonkoostumusmittaus kuuluu hintaan, mittaukset otetaan alussa ja lopussa!

 • Kesto 2kk, yhteensä 8 tapaamista (60min per tapaaminen) EI HELATORSTAINA. 
 • Valmennuksen voi maksaa liikuntaeduilla (ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak)
 • Valmentajana toimii Emilia Lastumäki
Tampere - Koivistonkylä Nuorten treeniryhmä / Aloittelijat 79,00 € Kyllä toggle

Oletko kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, mutta et tiedä miten ja mistä aloittaisit?

Tässä treeniryhmässä käydään kahden kuukauden aikana kuntosaliharjoittelun perusteita läpi ammattilaisen valvovan silmän alla. Saat viikoittaisissa tapaamisissa opastusta ja varmuutta perusliikkeiden tekemiseen niin vapailla painoilla kuin laitteillakin.

Valmennuksen aikana tehdään kaikille osallistujille sopiva treeniohjelma kuntosaliharjoittelun alkutaipaleelle.

Tule vaikka yhdessä kaverin kanssa! 😊 Otetaan yhdessä hyvä startti kuntosaliharjoitteluun!

 • Kesto: 2kk, yhteensä 8 tapaamista (60 min per tapaaminen)
 • Valmennuksen voit maksaa Nuorisopassiin ladatulla saldolla (Tampereen kaupunki)

Valmentajana toimii personal trainer Jerome Röpelinen

Tampere - Koivistonkylä Puolimaraton 89,00 € Kyllä toggle

Onko sinulla mietinnässä että haluaisit juosta syksyn 2022 alussa puolikkaan maratonin? Voinko aloittaa treenit näin myöhässä? 

Puolikasmaraton-ryhmä strarttaa hyvissä ajoin kesän alussa ulkona ja kuntosalin puolella. Treeneissä valmistaudutaan syksyllä olevaan puolikkaaseen maratoniin. Asiakas voi varata paikan juoksulle yhdessä valmentajan kanssa, jos tavoitteena on tänä vuonna ilmoittautua puolikkaalle maratonille. 

Treenit koostuvat juoksuharjoitteista, jossa katsotaan jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset sykealueet sekä oikeantyylinen juoksutekniikka. Lisäksi harjoittelua tukee monipuolinen lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu. Saat vinkkiä ruokavalioon ja sekä ohjeet hiilihydraattitankkaukseen kisaa varten. Hintaan kuuluu myös kehonkoostumusmittaus valmentajan kanssa.

Itselläni on takana muutama puolikasmaraton ja minulta löytyy kokemusta tältä osa-alueelta. Aseta itsellesi selkeä tavoite ja tule sen kanssa pienryhmään, lähtötasollasi ei ole väliä! Tärkeintä, että saat hyvät eväät juoksua varten!

 • Kesto: 2kk, yhteensä 8 tapaamista (60 min per tapaaminen)
 • Valmennuksen voit maksaa liikuntaeduilla.
 • Valmentajana toimii PT-Pesonen
Tampere - Koivistonkylä Nuorten treeniryhmä / Advanced 79,00 € Kyllä toggle

Onko sinulla kuntosaliharjoittelu jo suht tuttua hommaa, mutta se punainen lanka puuttuu? Et ole oikein varma, kuinka monta toistoa, millaisia liikkeitä tai kuinka pitkiä treenejä tekisit? Haluaisitko saada kenties lisää tietoa ravinnosta, joka tukee kehittävää harjoittelua? Haluaisitko saada tuloksia mahdollisimman nopeasti?

Nuorten treeniryhmä // ADVANCED, on niille, jotka ovat käyneet salilla jo tovin, mutta tarvitsevat ohjeita ja vinkkejä jatkoon, jotta treenaaminen jatkuisi mahdollisimman nousujohteisena.

Tässä valmennuksessa käydään läpi mm. kuntosaliharjoittelun perusliikkeitä, tutustutaan faktoihin kehittävästä harjoittelusta (=mitä sinun kannattaisi tehdä) ja rakennetaan jokaiselle osallistujalle fiksut treeniohjelmat ja treenijaksot tulevaisuudelle.

 • Kesto: 2kk, yhteensä 8 tapaamista (60 min per tapaaminen)
 • Valmennuksen voit maksaa Nuorisopassiin ladatulla saldolla (Tampereen kaupunki)
Tampere - Koivistonkylä Nuorten treeniryhmä/Lajia tukeva fysiikkaharjoittelu pallopelien harrastajille 79,00 € Kyllä toggle

Onko lajinasi koripallo, jalkapallo, salibandy, lentopallo tai vaikkapa jääkiekko?

Monen pallopelin fysiikkaharjoittelussa, varsinkin nuorten kohdalla, on paljon samoja lainalaisuuksia: täytyy kehittää tarpeeksi voimaa, räjähtävyyttä, nopeutta, ketteryyttä ja kestävyyttä lajinomaisten taitojen lisäksi.

Tässä treeniryhmässä tehdään monipuolista fysiikkaharjoittelua pallopelien pelaajien näkökulmasta katsottuna.

Valmennuksen aikana käymme läpi mm. perusliikkeitä ja liikemalleja joilla kehitämme voimaa sekä perusasioita liittyen nopeuden ja räjähtävyyden kehittämiseen. Täältä saat varmasti uusia ideoita ja ajatuksia kehittävään harjoitteluusi!

 • Kesto: 2kk, yhteensä 8 tapaamista (60 min per tapaaminen)
 • Valmennuksen voit maksaa Nuorisopassiin ladatulla saldolla (Tampereen kaupunki)

Valmentajana toimii personal trainer Jerome Röpelinen

Tampere - Koivistonkylä Kyykky, penkki, mave 89,00 € Kyllä toggle

Laitetaanko kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon tulokset uusiksi? Haluaisitko saada varmuutta näiden kolmen liikkeen suoritustekniikoihin? Entä kiinnostaisiko oppia näille liikkeille hyviä apuliikkeitä?

Ei muuta kuin personal trainer Jeromen kahden kuukauden intensiiviselle

KyykkyPenkkiMaastaveto-kursille!

Valmennuksessa tulee viikoittaiset tapaamiset pienryhmän kanssa. Lisäksi jokainen osallistuja saa itselleen treeniohjelman, joka sopii kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon kehittämiseen. Matkan varrella opit myös harjoittelun ohjelmoinnista tärkeitä perusperiaatteita: Mitä tehdään? Miten tehdään? Kuinka paljon pitää tehdä, että kehittyy?

Harvoin saa halvalla hyvää, mutta tämä olkoon poikkeus! Vain 89e / kk!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

✉️ jerome.ropelinen@easyfit.fi

📞 044 5537006

Blogi