Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Ketoillen kevääseen 3kk (TÄYNNÄ) 79,00 € Ei toggle

(TÄYNNÄ)

Tässä pienryhmässä pudotetaan painoa ketogeenisen ruokavalion avulla. Liikkeelle lähdetään hyvin pienellä hiilihydraattimäärällä, jotta saadaan ketoosi ja rasvanpoltto käyntiin. Jokainen ryhmäläinen saa oman henkilökohtaisen makroravinnelaskelman, jonka avulla opetellaan syömään. Personal trainerin ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat sen, että et kulje matkaasi yksin! Yhteisessä what´s up-ryhmässä vaihdetaan kuulumisia, tsempataan toisia ja vaihdetaan ruokareseptejä!

Viikoittaiset kehonkoostumusmittaukset antavat heti palautteen edellisen viikon valinnoista. Hiilihydraattimäärää voi tarvittaessa nostaa, ja siirtyä VHH-ruokavalioon, tai jatkaa ketogeenisellä vielä ryhmän loputtuakin. Ketogeeninen ruokavalio toimii kuitenkin ainakin valmennuksen ensimmäisen kuukauden punaisena lankana.

Tapaamisilla tehdään monipuolisia treenejä sisällä ja ulkona, huolletaan kehoa, haastetaan korvien väliä, ja opetellaan syömään oikein. Tervetuloa mukaan!

Pienryhmä alkaa to 21.1, tapaamiset klo 18-19

Pienryhmän kesto 3kk

Hinta 79€/kk

Max 6 hlö

Valmentajana toimii personal trainer Sonja Salo

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sonja.salo@easyfit.fi

KUNTOSALI TUTUKSI 79,00 € Kyllä toggle

Haluaisitko aloittaa harjoittelun kuntosalilla tehokkaasti ja turvallisesti, mutta et oikein tiedä miten laitteet toimivat ja mitä liikkeitä tehdä?

Tässä kuntosaliharjoittelun alkeet pienryhmässä opettelemme yhdessä käyttämään kuntosalin laitteita sekä välineitä oikein ja turvallisesti. Opit ryhmässä liikkeiden oikeat suoritustekniikat. Viimeisellä kerralla koostamme yhdessä omat yksijakoiset harjoitusohjelmat omatoimisen harjoittelun tueksi.

Tämä ryhmä on juuri sinulle, jolle kuntosali on täysin uusi ympäristö tai edellisestä käynnistäsi on vuosia aikaa!

  • ryhmä kokoontuu torstaisin 6.5.21 alkaen klo 18-19
  • kesto 1kk, 4x
  • hinta 79 e
  • min/max 4 hlö
  • valmentajana PT Hanne-Leena
Blogi