Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Kangasala Kehonmuokkaus 79,00 € Kyllä toggle

Yhdessä kesäksi kuntoon: kroppa kiinteäksi ja lisää voimaa? Tässä pienryhmässä laitetaan sun kroppa tavoitekuntoon. Oikeanlaisen harjoittelun ja ruokavalion yhdistelmällä keho kiinteytyy ja lihakset alkavat piirtyä esiin. Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu! Valmennuksen aikana opetellaan lihasmassan kasvatukseen soveltuvia liikkeitä ja harjoitusohjelmia sekä tutustutaan tehokeinojen käyttämiseen harjoittelussa. Jokainen osallistuja saa tavoitetta tukevan ruokavaliomallin. Myös kehonhuolto/liikkuvuusharjoittelu huomioidaan tärkeänä osana kokonaisuutta!

Sinulla tulee olla jo kokemusta kuntosaliharjoittelusta sekä valmius sitoutua omatoimisiin treeneihin yhteisten tapaamisten ulkopuolella 2-3x/vko.

Valmennus sopii sinulle:

 • Sinulle, jolla on jo kokemusta kuntosaliharjoittelusta
 • Sinulle, joka haluat parantaa lihaskuntoasi ja saada lisää lihasta ja voimaa
 • Sinulle, joka haluat kiinteytyä ja lisätä lihaserottuvuutta
 • Sinulle, joka olet perusterve, eikä sinulla ole rajoitteita liikkumisen suhteen
 • Sinulle, joka haluat harjoitella osana Personal trainerimme ohjaamaa sekä innostavaa valmennusryhmää

 

 • ryhmä alkaa tiistaina 19.1.2021 klo 18.30-19.30
 • kesto 4kk, 16 kertaa
 • sis. harjoitusohjelmat, yhteiset treenit 1x vko, kehonkoostumusmittaukset, ruokavaliomalli sekä valmentajan/ryhmän tuki
 • hinta 79e/kk
 • max 6 hlö
 • valmentajana Personal trainer Hanne-Leena Pirinen, hanne-leena.pirinen@easyfit.fi
Kangasala Ketoillen kevääseen 3kk (TÄYNNÄ) 79,00 € Ei toggle

(TÄYNNÄ)

Tässä pienryhmässä pudotetaan painoa ketogeenisen ruokavalion avulla. Liikkeelle lähdetään hyvin pienellä hiilihydraattimäärällä, jotta saadaan ketoosi ja rasvanpoltto käyntiin. Jokainen ryhmäläinen saa oman henkilökohtaisen makroravinnelaskelman, jonka avulla opetellaan syömään. Personal trainerin ja muiden ryhmäläisten tuki takaavat sen, että et kulje matkaasi yksin! Yhteisessä what´s up-ryhmässä vaihdetaan kuulumisia, tsempataan toisia ja vaihdetaan ruokareseptejä!

Viikoittaiset kehonkoostumusmittaukset antavat heti palautteen edellisen viikon valinnoista. Hiilihydraattimäärää voi tarvittaessa nostaa, ja siirtyä VHH-ruokavalioon, tai jatkaa ketogeenisellä vielä ryhmän loputtuakin. Ketogeeninen ruokavalio toimii kuitenkin ainakin valmennuksen ensimmäisen kuukauden punaisena lankana.

Tapaamisilla tehdään monipuolisia treenejä sisällä ja ulkona, huolletaan kehoa, haastetaan korvien väliä, ja opetellaan syömään oikein. Tervetuloa mukaan!

Pienryhmä alkaa to 21.1, tapaamiset klo 18-19

Pienryhmän kesto 3kk

Hinta 79€/kk

Max 6 hlö

Valmentajana toimii personal trainer Sonja Salo

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sonja.salo@easyfit.fi

Kangasala Kuntosaliharjoittelun alkeet 79,00 € Kyllä toggle

Mietitkö kuntosaliharjoittelun aloittamista, mutta laitteet ja välineet ovat vieraita? Onko edellisestä salikäynnistäsi vuosia aikaa?

Tässä pienryhmässä opit käyttämään kuntosalin laitteita sekä välineitä oikein ja turvallisesti. Harjoittelemme yhdessä liikkeiden oikeita suoritustekniikoita sekä koostamme yksijakoisen harjoitusohjelman, jonka avulla pääset omassa harjoittelussasi vauhtiin.

Tule rohkeasti mukaan!

 • ryhmä alkaa torstaina 14.1.2021 klo 18-19
 • kesto 1kk, 4 kertaa
 • hinta 79e
 • max 6 hlö
 • valmentajana Personal trainer Hanne-Leena Pirinen, hanne-leena.pirinen@easyfit.fi
Kangasala FITMOM 79,00 € Kyllä toggle

Oletko miettinyt miten aloittaa lihaskuntoharjoittelu turvallisesti synnytyksen jälkeen tai mitkä liikkeet ovat sopivia? Vai oletko jo treenannut jonkin verran mutta pienet vinkit ja ryhmän tsemppi olisivat tervetulleita?

Tähän äideille tarkoitettuun pienryhmään voit ottaa alle 1v vauvan mukaan. Osassa harjoituksista vauva voi olla mukana, muuten vauva voi pötkötellä filtillä/leikkiä omilla leluilla. Alkulämmittelyn jälkeen teemme tehokasta ja turvallista lihaskuntoharjoittelua hyödyntäen kehonpainoa sekä pienvälineitä. Keskivartalon sekä lantionpohjan lihasten palauttava ja vahvistava treeni on osa jokaista harjoituskertaa. Myös liikkuvuusharjoittelua on mukana. Jokainen voi muokata liikkeitä oman tason mukaisesti. Saat myös vinkkejä liikkeisiin, joita voit tehdä kotona mm. vatsalihasten palautumisen tueksi. Käsittelemme myös imettävän/synnytyksestä palautuvan äidin ravitsemusta!

Voit tulla mukaan ryhmään heti jälkitarkastuksen jälkeen noin 2kk+ ikäisen vauvan kanssa.

- ryhmä alkaa keskiviikkona 3.2.2021 klo 10-11

- ryhmän kesto 2kk, 8 kertaa

- hinta 79 e/kk

- max. 8  hlö

- osallistuminen ei vaadi EasyFitin asiakkuutta

- ryhmän vetäjänä Personal trainer, äitiysliikuntavalmentaja Hanne-Leena Pirinen

Blogi