Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
MOBILITY 59,00 €, 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Mobility on sinulle joka haluat parantaa liikkuvuutta.

Keskitymme myös coreen ja syvien tukilihasten vahvistamiseen.

FAT BURN 59,00 €, 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Fat burn on sinulle joka haluat tukea painonhallinnassa. Keskitymme löytämään kestäviä tapoja ja rutiineita arkeen liikunnan, ravinnon ja unen merkityksen kautta.

BODY 59,00 €, 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Sinulle joka haluat muokata kroppaa ja polttaa rasvaa. Sinulle joka haluat lisää lihasmassaa. Sinulle joka haluat treenata kovaa.

POWER 59,00 €, 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Sinulle joka haluat lisää raakaa voimaa. Sinulle joka haluat oppia kyykyn, penkkipunnerruksen sekä maastavedon tekniikat, ja vahvistua niissä.

Sinulle joka haluat lisää lihasmassaa.

WARRIOR 59,00 €, 79,00 €, 99,00 € Kyllä toggle

Warrior on sinulle, joka haluat treenata monipuolisesti parantaen suorituskykyäsi, lisäten nopeutta ja räjähtävyyttä. Tässä valmennuksessa levytankoharjoittelu ja painonnosto tulevat myös tutuiksi.

Blogi