Tärkeä – EasyFit-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Sulje

Pienryhmävalmennukset

EasyFitin pienryhmävalmennuksissa yhdistyy Personal trainingin ja ryhmäliikunnan parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksia on tarjolla erilaisiin tavoitteisiin ja ryhmiin otetaan mukaan 4-12 henkilöä valmennuksen teemasta riippuen.

Pienryhmävalmennuksessa tapaat oman ryhmän ja valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisilla treenataan yhdessä ja opitaan lisää valmennuksen teemaan liittyvistä asioista. Alkavista pienryhmistä valmennuksista ilmoitetaan EasyFitin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja keskuksen ilmoitustaululla.

Pienryhmät
Keskus Ryhmä Ryhmän ensimmäinen tapaaminen Lajittele laskevasti Hinta Paikkoja
Ylöjärvi SALI +15 79,00 € Kyllä toggle

SALI +15 - pienryhmä on suunnattu aloitteleville nuorille.

Tämä neljän kerran valmennus on tarkoitettu Sinulle nuori +15v, joka haluat oppia käyttämään salin laitteita ja vapaita painoja, sekä saada itsellesi oman saliohjelman! Heti saliharjoittelun alussa on hyvä oppia oikeat tekniikat, jotta ne osaa jatkossakin oikein, ja näin välttyy mahdollisilta urheiluvammoilta. Näin takaat itsellesi turvallisen ja motivoivan harrastuksen!

Keskiviikkoisin 13.1. alkaen klo 17.30-18.30

Kesto 1kk, tapaamisia 4

 Hinta 79€/kk

Enimmäisosallistujamäärä  6 henkilöä

mari.makinen@easyfit.fi

Ylöjärvi Ulkotreeni 59,00 € Kyllä toggle

Haluatko kohottaa kuntoasi,kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa? Ryhmässä treenaaminen on mukavaa ja tehokasta ja ryhmätsempin voima on jotain käsinkosketeltavaa. Ryhmä tapaa teivon rappusten edessä

Keskiviikkoisin 6.1. alkaen klo 19-19.45

Kesto kuukauden kerrallaan 1-2kk

Hinta 59€/kk

Enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä

mari.makinen@easyfit.fi

 

Ylöjärvi Kehonmuokkaus 8,00 € Kyllä toggle

Kehonmuokkaus - tässä valmennuksessa laitetaan kroppa tavoitekuntoon.

Oikeanlaisen harjoittelun ja ruokavalion yhdistelmällä keho kiinteytyy ja lihakset alkavat piirtyä esiin. Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu! Valmennuksen aikana opetellaan lihasmassan kasvatukseen soveltuvia liikkeitä ja harjoitusohjelmia sekä tutustutaan tehokeinojen käyttämiseen harjoittelussa. Jokainen osallistuja saa tavoitetta tukevan ruokavalion.

Tiistaina 19.1. alkaen klo 17.00

Kesto 3 kk, tapaamisia 12

Hinta 79€/kk

enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä

mikko.korpeinen@easyfit.fi

 

Ylöjärvi Power 8,00 € Kyllä toggle

Power - jos haluat raakaa voimaa, lihasmassaa sekä oppia maastavedon, kyykyn ja penkkipunnerruksen oikean tekniikan, niin tämä on sinun juttusi!

Valmennuksen vetää PT Mikko Korpeinen jolta löytyy Maailman- ja Euroopanmestaruuksia voimanostossa joten tässä valmennuksessa saat varmasti ruutia kroppaan.

Tiistaisin 19.1.2020 alkaen klo 18

Kesto 3 kk, tapaamisia 12

Hinta 79€/kK

Enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä

mikko.korpeinen@easyfit.fi

Ylöjärvi Painonhallinta 8,00 € Kyllä toggle

Painonhallinta - pienryhmä

Tammikuussa alkaa Painonhallinta pienryhmävalmennus. Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa , kiinteytyä tai pudottaa painoasi on tämä valmennus sinun juttusi. Valmennuksen vPT Mikko Korpeinen joka on valmentanut yli 12 vuotta ja auttanut eritasoisia ihmisiä vauvasta vaariin voimaan paremmin. Tässä valmennuksessa saat ruokavalion ja harjoitusohjelman.

Tiistaina 19.1. alkaen klo 19

Kesto 2kk, tapaamisia 8

Hinta 79€/kk

Enimmäisosallistujamäärä 10

mikko.korpeinen@easyfit.fi

 

Blogi